Gyerek táborok

Legyen a te gyermekednek is olyan emlékezetes a nyári szünideje amilyenről minden gyermek álmodik!
Csupa móka és kacagás, új barátokkal és rengeteg játékkal, úgy hogy közben fejlődik és tanul is!

Lássuk!

Mit kaphat a gyermeked?

Új Barátokat

A táborokat 20 fős csoportokban tartjuk.
Minden táborban igyekszünk a lehető legjobban figyelni arra, hogy hasonló korú gyermekek kerüljenek a csoportokba, így szerezve a gyermekeknek új barátságokat és kapcsolatokat!

Meglepiket

Elvisszük a gyerekeket fagyizni, sütizni, hogy ne legyen egyhangú minden egyes napjuk, és természetesen a mindennapi étkezésüket is biztosítjuk!

Mókás fejlődést

Úgy állítjuk össze a gyerekek napjait, a táborokban, hogy az a korosztályuknak megfelelően kellően mókás és játékos legyen, de eközben olyan készségeiket fejlesztjük amelyekkel az iskolákban legtöbbször nem foglalkoznak különállóan. 

Egy kicsit rólunk 🙂

Saját tánciskolánkat 2018-ban alapítottuk és 4 városban vagyunk jelen folyamatosan.
Kecskeméten, Városföldön, Táborfalván és Nagykőrösön. Gyermekek és felnőttek oktatásával egyaránt foglalkozunk, legyen szó standard és latin-amerikai társas- és versenytáncokról, salsáról, bachatáról, jegyesoktatásról és szalagavató táncokról. Mindketten sok éves oktatói múlttal rendelkezünk, amely a saját tánciskolánk megalapítását megelőző évekre nyúlik vissza. Sok kis táncoslábú növendékünknek sikerült már az évek alatt aranyérmes versenytáncossá válnia.
Emellett különösen büszkék vagyunk rá, hogy a gyermekek örömmel és boldogan járnak hozzánk, hiszen a tánc okozta mozgás öröme mindenkit egy kicsit magabiztosabbá és sugárzóbbá tesz!

Elmondhatatlanul jó érzés, amikor egy gyermek sikeresnek, ahogy ők mondják „ügyesnek” érzi magát, önfeledt és boldog, tele önbizalommal és tenni akarással. Eszméletlen energiákkal képesek feltölteni az embert, és pontosan ez az, amiért ezeket a nyári táborokat csináljuk.

Nagyon sok szeretettel várjuk a Te gyermekeid is a nyári táborainkban!

Bartha Lilla és Keresztes László

Na jó, de mégis milyen egy tánctábor?

A táborban alapvetően standard és latin-amerikai társas- és divattáncokat tanítunk meg a gyerekeknek korosztálytól függően.  Az ilyen tánctábor mozgalmas és semmi esetre sem unalmas, mindenki nevet és fejlődik úgy hogy azt szinte észre sem veszi! Folyamatosan javul a gyerekek tartása, erőnlétük és illemük. Fegyelmezettebbek lesznek, sokkal megértőbbek a társaikkal és egy igazi kis összetartó csapattá alakulnak!
Mindezt úgy, hogy nem terheljük le őket túlságosan, hiszen a legfőbb cél hogy jól érezzék magukat mindannyian!

A tánc nem túl lányos a fiúknak?  😮

Dehogyis!
Általános tévhitek és előítéletek vannak nagyon sok szülő fejében.
A fiúk gyermekkorban kimondottan menőnek tartják ha valamelyikük akár csak utánozni tud félig meddig táncmozdulatokat. Hát még ha komplett koreográfiákat is tud! 😀
Arról nem is beszélve, hogy amikor később idősebb lesz a fiúgyermek és fel kell kérnie egy lányt táncolni, vagy egyszerűen csak egy lány közelébe szeretne kerülni, meglesz a kellő magabiztossága hozzá, hiszen volt már hasonló szituációban.
Nem fog szorongani a bizonytalanság miatt, és sokkal könnyebben fogja majd venni a tinédzser kor akadályait amin mi mindannyian átestünk már.

Mikor indulnak a táborok?

Bajnok tánc Tábor

(8-16 éves korig)

2024.07.22-07.26

Helyszín: L-DANCE, Bocskai u. 2.
08:00 – 16:00-ig

Summer Time Tábor

(4-16 éves korig)

2024.06.24-06.28.

Helyszín: Ifjúsági Otthon
08:00 – 16:00-ig

Csak Csajok Tábor

(8-16 éves korig)

2024.07.15-07.19.

Helyszín: L-DANCE, Bocskai u. 2.
08:00 – 16:00-ig

Kezdő versenytánc tábor

(8-16 éves korig)

2023.07.24-07.28.

L-DANCE, Bocskai u. 2.
08:00 – 16:00-ig

Benned is felmerültek ezek a kérdések?

Szükséges bármilyen táncos előképzettség?

Nem, a tárborban való részvételhez nem feltétel, hogy a gyermek tanuljon, vagy járjon táncolni. Bárkinek elérhető a jelentkezés!

Hány fősek a táborok?

Minden turnusban legfeljebb 20 gyermek vehet részt, így építettük fel a programtervet, és eszerint szerveztük meg az állandó 4 fős felügyeletet.

Biztosan tudtok vigyázni a gyerekemre?

Ez nem is kérdés. Mi ketten táncoktatóként két állandó asszisztensünkkel együtt vagyunk jelen végig a turnusok alatt. Rengeteg tapasztalatunk van a gyerekekkel, és felelősségteljesen vigyázunk rájuk!

Az étkeztetést hogyan oldjátok meg?

Minden nap változatos, friss, melegebédet biztosítunk a gyerekeknek, a táncstúdióval szinte szemközti Bistro Mokambo étteremben. Ennek a díja benne van a táborok díjában.

Láthatom én is mit tanult a gyerekem?

Természetesen! A program része, hogy a zárónapokon bemutatót tartunk a szülőknek a táborban tanultakból.

Hol tartjátok a táborokat?

Kecskeméten a Bocskai u. 2 szám alatti táncstúdiónkban. Nyugodt, csendes környezetben, a belvárosban. Minden nap reggel 8:00-tól du. 16:00-ig tartanak a tábornapok. 
Kivéve a Summer Time Táborunkat amit a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban tartunk.

Mit kell hozni a táborba?

A gyermek váltóruháját és váltócipőjét. Semmi másra nincs szükség!

|

Szülők véleménye a korábbi táborainkról.

“Nagyon örülök hogy ide jár a fiam, mert egy nagyon jó társaságban van nálatok és sosem volt még ennyire motivált!”

“Mióta hozzátok jár, azóta sokkal gyorsabban és jobban tanul, hogy el tudjon menni edzésre, mert a szabály az hogy első a lecke.”

“Szeretjük, hogy ilyen következetesek vagytok és tanulnak egy kis fegyelmet is.”

“Mióta hozzátok jár a gyerekem  sokkal jobb lett a tartása, pedig előtte folyamatos problémák voltak vele!”

Mi biztosak vagyunk abban, hogy a gyermeked élvezni fogja a tábort!

GARANCIA

Ha a gyermeked a 3. nap után is úgy megy haza a táborból, hogy rosszul érezte magát és nem akar többet jönni, hívj fel minket telefonon, vagy  írd meg nekünk a hello@ldance.hu e-mail címre. Ha a gyermeked nem szívesen jár hozzánk mi visszautaljuk a tábor teljes díját!
Ebben az esetben természetesen ez azt jelenti hogy a tábor további hátralévő részében nem vehet részt a gyermeked.

Árak

A tábor díja 35.000Ft / fő / hét

1 gyerek – 35.000Ft / hét
2 gyerek – 65.000Ft / hét
3 gyerek – 92.000Ft / hét

Jelentkezés a táborra

A sikeres jelentkezéshez egyszerűen csak töltsd ki a jelentkezési lapott lejebb, majd nyomj az “ELKÜLDÖM A JELENTKEZÉST” gombra, kérjük készítsd elő a gyermek TAJ kártyáját és a diákigazolványát!
Szükség lesz ezekre is 🙂

Ha sikeresen kitöltötted az ürlapot elküldjük emailben az aktuális turnusról szóló pontos információkat és a tudnivalókat összegezve, illetve a szükséges adatokat a tábor díjának átutalásához (50% előleg).
Ha nem találod az e-mailt, kérünk hogy nézd meg a promóciók/spam mappát is, és helyezd át az e-mailünket a beérkezőkbe, hogy a későbbieken ezzel ne legyen gond!  
Amennyiben készpénzben szeretnél fizetni, akkor is ki kell töltened itt a jelentkezési lapot, és egy válasz e-mailben jelezd nekünk szándékod!

Amennyiben tesókat szeretnél beíratni úgy nincs akadálya, kérünk hogy egy sorba írd be bátran az adataikat vesszővel elválasztva. 

Amennyiben eltérő lakcímmel szeretnél beíratni gyermekeket, kérünk hogy különállóan töltsd ki a jelentkezési lapot gyermekenként!
A *csillaggal jelölt mezők kitöltése, bepipálása kötelező!

 


    Add meg kérlek hány gyermeket szeretnél beíratni:*


    Melyik tábort választod?*